клуб твоих интересов и выгодных предложений

Предложить новость
Добавить афишу
Предложить новость
Добавить афишу

Помочь Вооружённым Силам Украины!

Ссылка для переводов
Блог компании iClub

Сучасні навантажувачі забезпечать ефективне виконання підйомно-транспортних робіт на підприємстві

20.06.2019

Навантажувачі - особливий вид складської спецтехніки. За допомогою таких самохідних машин можна складувати, піднімати, опускати та переміщувати по території підприємства різні типи вантажів. Підйомний механізм має досить просту конструкцію, він складається з двох металевих балок, які зовні нагадують вила (звідси і назва).

Навантажувачі

Вила фіксують вантаж, який найчастіше розміщується на піддоні, піднімаючи його стабільним і збалансованим чином. На сьогоднішній день виробництвом навантажувачів займаються компанії в багатьох країнах світу. Але, мабуть, найбільш популярними є моделі марок Toyota, Still, Nissan, Jungheinrich тощо.

Сфера використання навантажувачів

Сучасні автонавантажувачі застосовуються для виконання підйомно-транспортних робіт у самих різних галузях: у промисловості, сільському господарстві, торгівлі, логістиці, на відкритих майданчиках і в закритих приміщеннях. Навантажувачі допомагають розвантажувати і завантажувати фури, вагони вантажних поїздів. Вони виконують штабелювання тари, заготовок, комплектуючих, інших всіляких вантажів.

Різновиди навантажувачів

Випускається безліч різновидів і модифікацій такої техніки. У першу чергу, розрізняються навантажувачі за техніко-експлуатаційними характеристиками та типом мотора. Принципово можна виділити наступні види навантажувачів:

Бензинові навантажувачі. Це універсальні машини, котрі можна експлуатувати як на відкритих, так і на закритих майданчиках (в останньому випадку тільки для роботи з непродовольчими товарами та при гарній вентиляції).

  • Дизельні навантажувачі. Характеризуються високим рівнем потужності та підвищеною вантажопідйомністю. Використовуються тільки на відкритому повітрі через сильні вихлопи під час експлуатації.
  • Газові навантажувачі. Економічні та здатні працювати практично при будь-яких умовах (але у приміщеннях також потрібна вентиляція). Але, на відміну від дизельних аналогів, мають меншу вантажопідйомність.
  • Газобензинові навантажувачі здатні працювати на газі і бензині, в залежності від обставин. За своїми експлуатаційними параметрами нагадують бензинові аналоги.
  • Електронавантажувачі. Універсальні машини, що працюють практично безшумно і повністю екологічно чисті (не виділяють жодних вихлопів).

Для кожної конкретної ділянки необхідно підбирати автонавантажувач найбільш підходящого типу та з певними параметрами. Усі фактори слід враховувати при виборі. Що стосується труднощів при виборі, то найкраще проконсультуватися у фахівців компанії, де збираєтеся купити навантажувач.

Переваги покупки б/в навантажувачів у компанії «Денал Груп»

Навантажувачі при дотриманні правил експлуатації та своєчасному проведенні необхідних діагностичних заходів здатні зберігати первинні характеристики протягом тривалого періоду часу. У компанії «Денал Груп» представлені б/в навантажувачі різних типів і модифікацій у відмінному стані. А ціна таких навантажувачів істотно нижче, ніж на нові аналоги з такими ж характеристиками.

Детальніше можна дізнатися тут - https://denal.com.ua

0 комментариев

Украина онлайн